Budgetlaminaat.com is een selfservice online laminaat formule waarbij de Laagste prijs in combinatie met de Beste kwaliteit centraal staan. Geen dure winkels maar direct af fabriek bij u thuis zonder bijkomende kosten.

Eerlijk en snel

Doordat u zelf uw bestelling compleet maakt hoeven wij geen extra kosten voor duur personeel te maken waardoor de prijs van uw nieuwe laminaatvloer uiterst laag is en blijft. Zorgeloos genieten van een nieuwe vloer begint wat ons betreft dan ook hier bij budgetlaminaat.com

Wij streven er naar uw bestelling direct uit voorraad te kunnen lveren, in 99% van de gevallen zal dat ook het geval zijn en kunt u uw nieuwe laminaatvloer binnen 2 werkdagen verwachten. Mocht er onverhoopt een probleem plaats vinden met betrekking tt de levertijd zullen onze medewerkers u per direct inlichten.

In het gehele order proces houden wij u van iedere wijziging direct op de hoogte zodat u constant op de hoogte bent wat de status van uw bestelling is.

 

Picture: Laminaat leggen doe je zo

Laminaat leggen doe je zo

26 februari 2013 om 21:53

Iedereen kan het!

Je hoeft echt geen Thomas van eigen huis en tuin te zijn om een laminaatvloer te leggen. Een paar handige tips en een paar vrije uurtjes is meer dan genoeg basis. 

In iedere verpakking vindt je een uitgebreide leg..

Lees verder...

 

Winkelwagen

Geen producten

Aantal producten 0
Totaal 0.00

Bekijk Afrekenen

Banner
Banner